Νέο
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

Μόνο Online!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

e EGHEIRIDIO_1

Νέο προϊόν

Μη διαθέσιμο

Εγχειρίδιο Ραδιοτηλεπικοινωνιών σε ηλεκτρονική Μορφή

6,00 €

Καλώς ήρθατε στον ασύρματο κόσμο των ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και των ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Για τους έμπειρους, που ήδη βιώνουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά χόμπι στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά και για τους νεο-εισερχόμενους στο χώρο των ασύρματων επικοινωνιών, η ειδική ηλεκτρονική συλλεκτική έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί μία επιλεγμένη παρουσίαση ηλεκτρονικών κατασκευών που έχουν δημοσιευθεί κατά τη διάρκεια των 22 ετών έκδοσης του περιοδικού ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και η οποίες σίγουρα θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα σας βοηθήσουν σημαντικά στην διεκπεραίωση κάθε ηλεκτρονικής κατασκευής, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελεί για πάντα ένα μοναδικό τεχνολογικό βοήθημα και στολίδι στην βιβλιοθήκη σας.
Τα κριτήρια για την επιλογή των περιοδικών που σας παρουσιάζουμε στη ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ σε αρχείο PDF δεν είναι τυχαία.
Προσπαθήσαμε να επιλέξουμε τα τεύχη και τα άρθρα που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες μας, εφόσον επιλέχθηκαν για τον πολύ κατανοητό και απλό τρόπο που παρουσιάζουν τη θεωρία των ραδιοκυμάτων, καθώς και μία σειρά από διάφορες κατασκευές κεραιών βραχέων, VHF και UHF, ενισχυτών RF κ.π.α., των οποίων η κατασκευή τους, θα σας δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το μυστήριο κόσμο των ραδιοκυμάτων, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε το χόμπι του ραδιοερασιτεχνισμού και των ηλεκτρονικών σε όλο του το μεγαλείο καθώς και μία σειρά από πρόσφατα άρθρα κατασκευών για ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - FREE ENERGY.
Ευελπιστούμε ότι σύντομα, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε το μεγαλύτερο μέρος των εκδόσεων μας σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ (pdf) υψηλής ανάλυσης.
Για καλές ακροάσεις, επαφές, κατασκευές... μείνετε συντονισμένοι στις συλλεκτικές ηλεκτρονικές εκδόσεις του περιοδικού ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

Εγχειρίδιο Ραδιοτηλεπικοινωνιών σε ηλεκτρονική Μορφή

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ