ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιλέξτε τα βιβλία ή τα περιοδικά ( σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή) που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε το κουμπί [Πρόσθεσε στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας.
Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας, πατήστε στο κουμπί [Αποστολή Παραγγελίας] που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας και θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση, όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.
Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι διαβάσατε τους όρους χρήσης του ιστοχώρου μας και ότι συμφωνείτε με αυτούς. Αμέσως μετά, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπί [Επιβεβαίωση Παραγγελίας].

Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 212-21300000 και 210-9347749.
Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας εξυπηρετούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η ACTION PRESS φρόντισε ώστε να μπορείτε να πληρώσετε με τον πιο μοντέρνο και διαδεδομένο σήμερα τρόπο του διαδικτύου που είναι η χρέωση μέσω PAYPAL.
Aν δεν έχετε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω PAYPAL, καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του ACTION PRESS με κρυπτογράφηση 128 bit, τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα στοιχεία της συναλλαγής σας, για λόγους ασφαλείας, διαγράφονται από την βάση δεδομένων μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ περιοδικών και βιβλίων δεν γίνονται δεκτές.