ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας κατάστημα!
Η εταιρεία ACTION PRESS και οι συνεργάτες της σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τους παρακάτω όρους. Εάν επισκέπτεστε ή αγοράζετε προϊόντα από το δικτυακό μας κατάστημα, αποδέχεστε αυτούς τους όρους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Παρακαλούμε, διαβάστε τους όρους ασφαλείας που καλύπτουν την επίσκεψή σας στο δικτυακό μας κατάστημα. Έτσι θα καταλάβετε καλύτερα τους τρόπους που χρησιμοποιούμε για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας ή στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνούμε μαζί σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με ανακοινώσεις από τον δικτυακό μας τόπο. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, κοινοποιήσεις και άλλη επικοινωνία που προσφέρουμε σε εσάς με ηλεκτρονικό τρόπο, θα έχουν την ισχύ και το βάρος αντίστοιχων γραπτών εγγράφων.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού μας τόπου όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, κουμπιά πλοήγησης, εικόνες, ηχητικά αρχεία, ψηφιακά αρχεία προς (download), συλλογές δεδομένων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία της ACTION PRESS ή/και του παροχέα δεδομένων και προστατεύονται από νόμους του κράτους και διεθνείς νόμους για την πνευματική ιδιοκτησία.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ
Το εμπορικά σήματα-λογότυπα (Ραδιοτηλεπικοινωνίες, Εξωγήινο, Top Secret, Ιστορικά Ντοκουμέντα) που εμφανίζονται στην σελίδα της ACTION PRESS δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι της ACTION PRESS, με κανέναν τρόπο που να μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες μας ή με οποιοδήποτε τρόπο που μπορεί να δυσφημεί ή να μειώνει με οποιοδήποτε τρόπο την ACTION PRESS.
Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην ACTION PRESS ή τους συνεργάτες του που εμφανίζονται στον δικτυακό μας τόπο, ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες οι οποίοι μπορεί να είναι ή και να μην είναι συνεργαζόμενοι ή/και συνδεόμενοι με οποιοδήποτε τρόπο με το ACTION PRESS ή τους συνεργάτες του.

ΑΔΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Η εταιρεία ACTION PRESS σας δίνει περιορισμένη άδεια για πρόσβαση και προσωπική χρήση του δικτυακού μας τόπου, με απαγόρευση download (εκτός προσωρινής αποθήκευσης) ή αλλαγής οποιουδήποτε τμήματός του, εκτός από την περίπτωση παροχής εκ μέρους μας γραπτής αδείας. Αυτή η άδεια δεν περιλαμβάνει μεταπώληση ή εμπορική χρήση τμημάτων ή περιεχομένου του δικτυακού μας τόπου, συλλογή και χρήση οποιουδήποτε τύπου λίστας προϊόντων, περιγραφών ή τιμών.
Επίσης, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε παράγωγος χρήση του δικτυακού μας τόπου ή του περιεχομένου του, οποιαδήποτε μεταφόρτωση ή αντιγραφή των πληροφοριών λογαριασμών πελατών προς όφελος ενός άλλου εμπόρου, ή οποιαδήποτε ανάσυρση δεδομένων, μέσω ειδικού λογισμικού ή άλλων παρόμοιων μεθόδων συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Ο δικτυακός μας τόπος ή οποιοδήποτε κομμάτι αυτού, δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να επισκεφτεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς σαφή γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας ACTION PRESS.
Δεν μπορείτε να βάλετε σε πλαίσιο άλλου δικτυακού τόπου ή να χρησιμοποιήσετε τεχνικές διαμόρφωσης πλαισίων (frames) για να εσωκλείσετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, το λογότυπο ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, κείμενο, σχεδιάγραμμα σελίδων ή μορφή) της ACTION PRESS και των συνεργατών μας χωρίς σαφή γραπτή συγκατάθεσή μας.
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε meta tags ή οποιαδήποτε τεχνική ":hidden text" με χρήση του ονόματος ACTION PRESS ή άλλα εμπορικά σήματα χωρίς την γραπτή συγκατάθεση της ACTION PRESS. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση ακυρώνει την άδεια που χορηγείται από την ACTION PRESS.
Σας χορηγείται ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο υπερ-κειμένου στην αρχική σελίδα της εταιρείας ACTION PRESS, εφόσον δεν απεικονίζει η σύνδεση του ACTION PRESS, τους συνεργάτες του ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογότυπο της ACTION PRESS ή άλλο ιδιόκτητο γραφικό ή εμπορικό σήμα ως τμήμα της υπερ-σύνδεσης χωρίς σαφή γραπτή άδεια.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ
Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον δικτυακό τόπο, είστε αρμόδιοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού σας και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να δεχτείτε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται στον λογαριασμό σας ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω από 18, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστοχώρο μας ελεύθερα μόνο για περιήγηση στις ιστοσελίδες μας, ενώ αγορές μπορείτε να κάνετε μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Η εταιρεία ACTION PRESS και οι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την παροχή υπηρεσίας, να διαγράψουν λογαριασμούς πελατών, να αφαιρέσουν ή να αλλάξουν περιεχόμενο ιστοχώρου ή να ακυρώσουν παραγγελίες πελατών.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν στον δικτυακό μας τόπο κριτικές για προϊόντα, σχόλια και άλλο περιεχόμενο. Μπορούν επίσης να υποβάλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες, εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, προσβάλλει την ιδιωτικότητα ατόμων, παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή ειδάλλως επιβλαβής για τρίτους ή απαράδεκτος και δεν αποτελείται από, ή δεν περιέχει ιούς λογισμικού, πολιτικό περιεχόμενο, την εμπορική διαφήμιση, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή οποιαδήποτε μορφή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να υποδυθείτε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή ειδάλλως να παραπλανήσετε ως προς την προέλευση μιας πιστωτικής κάρτας ή άλλου περιεχομένου. Η ACTION PRESS διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρεί ή να μετατρέπει τέτοιο περιεχόμενο. Γενικά πάντως, δεν αναθεωρούμε τακτικά δημοσιευμένο περιεχόμενο.
Εάν δημοσιεύσετε περιεχόμενο ή υποβάλλετε υλικό και εκτός αν δηλώσουμε αλλιώς, χορηγείται στην ACTION PRESS και στους συνεργάτες του ένα μη αποκλειστικό, ελεύθερο πνευματικών δικαιωμάτων, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως υπο αδειοδοτούμενο δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε, να αναπαραγάγουμε, να τροποποιήσουμε, να προσαρμόσουμε, να δημοσιεύσουμε, να μεταφράσουμε, να δημιουργήσουμε παράγωγες εργασίες , να διανέμουμε, και να επιδείξουμε τέτοιο περιεχόμενο σε όλον τον κόσμο, με οποιαδήποτε μέσα.
Χορηγείται στην ACTION PRESS και στους συνεργάτες του το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομα που υποβάλετε σχετικά με κάποιο περιεχόμενο, εάν το επιλέξουμε. Δηλώνετε και βεβαιώνετε ότι είστε κύριος ή ειδάλλως ελέγχετε όλα τα δικαιώματα στο περιεχόμενο που τοποθετείτε, ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές, η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτήν την πολιτική και δεν θα προκαλέσει ζημία σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή άλλη οντότητα και ότι θα αποζημιώσετε το ACTION PRESS ή τους συνεργάτες του για όλες τις αξιώσεις, ως αποτέλεσμα του περιεχομένου που παρέχετε. Η εταιρεία ACTION PRESS έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να ελέγξει και να μετατρέψει ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε δραστηριότητα ή
Η εταιρεία ACTION PRESS δεν παίρνει και δεν υποθέτει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο που ταχυδρομείται από σας ή οποιονδήποτε τρίτο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ
Όλα τα εμπορεύματα που αγοράζονται από την εταρεία ACTION PRESS υπόκεινται σε μια σύμβαση αποστολής. Αυτό βασικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας περνά σε σας μετά την παράδοσή μας στο μεταφορέα. Φυσικά, έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ένα τέτοιο γεγονός να είναι ελάχιστα πιθανό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η εταιρεία ACTION PRESS και οι συνεργάτες της προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστεροι. Εντούτοις, η ACTION PRESS δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές προϊόντων ή άλλο περιεχόμενο αυτής της περιοχής είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, τρέχουσες ή χωρίς λάθη. Εάν ένα προϊόν που προσφέρεται από την σελίδα μας δεν είναι όπως περιγράφεται, η μόνη λύση είναι να το επιστρέψετε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και στην αυθεντική του συσκευασία.

ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ACTION PRESS ΜΕ ΜΙΑ "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ" ΚΑΙ "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ" ΒΑΣΗ.
Η ACTION PRESS ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΡΗΤΑ Ή ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ Ή ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΡΗΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
Η ACTION PRESS, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ Ή ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ.
Η ACTION PRESS ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ, ΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ACTION PRESS, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
Η ACTION PRESS ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΜΕΣΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και τις άλλες πολιτικές μας, όπως την πολιτική αποστολής και επιστροφής εμπορευμάτων. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις πολιτικές μας ή το περιεχόμενο του δικτυακού μας τόπου όποτε το θεωρήσουμε αναγκαίο, χωρίς εκ των προτέρων προειδοποίηση.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές μας, μπορείτε να μας απευθύνετε μέσω e-mail στη διεύθυνση infodesk@actionpress.gr