ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ιστοσελίδες www.actionpress.gr/www.actionpress.eu είναι ένας ηλεκτρονικός τρόπος εξυπηρέτησης των πελατών της εταιρείας ACTIONPRESS που ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Κασίμη, πτυχιούχο ηλεκτρονικό Ραδιοτηλεπικοινωνίας και Δημοσιογράφο, το 1995 με την έκδοση του Πανελλαδικής κυκλοφορίας τεχνικού περιοδικού με τίτλο ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και επί των ημερών μας συνεχίζεται και διευθύνετε από την κ. Φιλιώ Κασίμη-Καρύδη.

Το 2004, οι εκδόσεις επεκτείνονται και αναβαθμίζονται σε ActionPress Ε.Ε., με τα περιοδικά TOP-SECRET, HOME SATELLITE, ΕΞΩΓΗΙΝΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ καθώς και την έκδοση του ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η έδρα των (www.actionpress.gr/www.actionpress.eu) είναι επί της οδού Αρτάκης 70-72 (ισόγειο), στη Νέα Σμύρνη, όπου στεγάζονται τα ιδιόκτητα γραφεία της εταιρείας ActionPress.
Η εταιρεία μας έχει το αποκλειστικό δικαίωμα αναδημοσίευσης των Αμερικάνικων περιοδικών CQ MAGAZINE, VHS HAM RADIO MAGAZINE, WORLD RADIO MAGAZINE, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό επιστημόνων και ραδιοερασιτεχνών που αρθρογραφούν στις εκδόσεις μας.

Στην έδρα της εταιρείας, δημιουργούνται, σχεδιάζονται και σελιδοποιούνται εξ ολοκλήρου όλες μας οι εκδόσεις από έμπειρο προσωπικό δημοσιογράφων και ηλεκτρονικών συνεργατών με σκοπό την έγκυρη και αδέσμευτη ενημέρωση των αναγνωστών μας, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε εγκατεστημένες σύγχρονες μονάδες Publishing Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Server & Δίκτυο Η/Υ, μέσω των οποίων διασφαλίζεται η πλήρης διαχείριση (on-line) των διαδικτυακών μας πελατών καθώς και του εταιρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας.
(e-mail infodesk@actionpress.gr)

Όλες μας οι εκδόσεις, κυκλοφορούν Πανελλαδικά από το Πρακτορείο Διανομής Τύπου "ΕΥΡΩΠΗ" Α.Ε. τηλ. 210.5199900

COPYRIGHT 2017 actionPRESS

Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, ή αντιγραφή ή αναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.
Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Για την αγορά, χρήση, κατασκευή και λειτουργία ορισμένων τηλεπικοινωνιακών συσκευών μπορεί να απαιτείται ειδική άδεια ή και έγκριση από το Υπουργείο Επικοινωνιών ή την EETT.
Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του περιοδικού.
Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται.
Ο εκδότης δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και την λειτουργικότητα των δημοσιευμένων άρθρων και κατασκευών.
Οι υπεύθυνοι έκδοσης του περιοδικού καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.