HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 105 

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...
ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΙΚΟΥ ΚΑΣΙΜΗ,
ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 9.84 FM, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ !

Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.)

Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τ
ηλ: 212-2130000, 210-9733445 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

----------------------------------------------------------
ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ 2013
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ No.105

**** ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ****
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
----------------------------------------------------------

 Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με μια νότα αισιοδοξίας, χαμόγελο και την ελπίδα πως το 2013 θα φέρει μαζί του μια θετική αύρα που θα βοηθήσει όλους τους Έλληνες και τον καθένα ξεχωριστά να νιώσουμε δυνατότεροι και να πιστέψουμε στον εαυτό μας και την ικανότητά μας να δημιουργήσουμε -έστω και μέσα από αντιξοότητες και δυσκολίες- ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Το πρωτοχρονιάτικο περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες, συμμετέχει γιορτινά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και προσφέρει σε όλους τους αναγνώστε ΚΟΥΠΟΝΙ-ΔΩΡΟ 10 ΕΥΡΩ, για την αγορά 2 ΚΙΤ πομποδεκτών των CW, με τους οποίους θα περάσετε ευχάριστες εορταστικές ώρες και παράλληλα, θα εξασκήσετε τις δεξιότητές σας, στο αγαπημένο σας χόμπυ, τον ραδιοερασιτεχνισμό.
Ακόμη μια έκπληξη για τους αναγνώστες μας, η
ΠΡΟΣΦΟΡΑ παλαιότερων τευχών, στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ
, για την περίοδο των εορτών, προκειμένου να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας !
Οι ραδιοερασιτεχνικές ΕΙΔΗΣΕΙΣ και τα καθιερωμένα ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ για το 2013, πανταχού παρόντα και σε αυτό το τεύχος, για μια έγκυρη ενημερότητα αλλά και τη δυνατότητα επιλογής του φετινού σας Αη-Βασιλιάτικου δώρου !

Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ CB ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Ένα αξιόλογο ΡΕΠΟΡΤΑΖ με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ξετυλίγει την ιστορία του CB στην Ελλάδα. Μάθετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ CBers, την ασύρματη επικοινωνία στους 27MHz και πολλές πληροφορίες για τη δεκαετία '70-'80, αλλά και την παρούσα κατάσταση καθώς και το μέλλον της επικοινωνίας στις συχνότητες του πολίτη.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:
Η πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη KATAΣKEYH της EΛΙΚΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ λ/2 (
τηγανίτας) μικρού μεγέθους, για τους 7MHz (40m) ή (80m), θα σας δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα χώρου και το καλύτερο... θα σας απαλλάξει από την γκρίνια των γειτόνων... απλώς ακολουθώντας τα σχέδια κατασκευής και τους υπολογισμούς του Νίκου Κασίμη (SV0CY-KD2IR) καθώς και τη θεωρία του Bill Petlowany K6NO...

Δημιουργήστε μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ενός απλού τροφοδοτικού σε ρυθμιζόμενο, προσθέτοντας ένα μικρό κύκλωμα, με ελάχιστο κόστος και σίγουρα αποτελέσματα επιτυχημένων σταθερών τάσεων, χωρίς αλλοιώσεις της βασικής λειτουργίας.

Ακόμη μια εύκολη, πάμφθηνη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΔΕΚΤΗ ΒΡΑΧΕΩΝ για τα 40m με μόνο 25 εξαρτήματα, για να ακούσετε ραδιοφωνικούς σταθμούς CW/SSB αλλά και ραδιοφωνικά προγράμματα ΑΜ... σίγουρα και αποτελεσματικά !

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ:
Ένα ενδιαφέρον, νέο μοντέλο που συνδυάζει εκπληκτικές επιδόσεις με λογική τιμή, είναι ο ενισχυτής RF της ACOM, που διαθέτει την δύναμη των 1500 Watt, για τα βραχέα και τα 6 μέτρα. Μια ολοκληρωμένη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ με φωτογραφίες αναλύσεις και τεχνικές προδιαγραφές που θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Ένας δεύτερος πομπός του θωρακισμένου καταδρομικού “Γεώργιος Αβέρωφ”, αποτελεί την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ αυτού του τεύχους, προς τον αξέχαστο συνάδελφο και φίλο SV1CEP, Γιώργο Παναγιωτίδη, ενώ ολοκληρώνει μια διαφορετική ιδέα ενός πρωτότυπου ηλεκτρονικού σχεδίου.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ – ΦΑΣΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ:
Μάθετε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς αλλάζει στον ραδιοερασιτεχνισμό, με το ΝΟΜΟ Ν.4053/12, σχετικά με την εγκατάσταση των ραδιοερασιτεχνικών κεραιών.
Επίσης, ενημερωθείτε με ΠΙΝΑΚΕΣ για την κατανομή ΖΩΝΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ 27,5MHz έως 2,52GHz.

---------------------------------------------------

Το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες ευχαριστεί όλους τους αναγνώστες για την υποστήριξή τους και εύχεται στον καθένα ξεχωριστά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET