HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, τεύχος 81Τεύχος 81, Ραδιοτηλεπικοινωνίες

ΕΚΤΑΚΤΩΣ !!!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ καλωσορίζει το νέο έτος και εύχεται σε όλους τους αναγνώστες μια καλή, δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία...

Παράλληλα, με την ευκαιρία της επετείου των 70 χρόνων Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το νέο, πρωτοχρονιάτικο και εορταστικό τεύχος κυκλοφορεί με ένα αξιόλογο, ιστορικό αφιέρωμα που θα ταξιδέψει τους αναγνώστες στα χρόνια της κατοχής... του Χρήστου Τσιγγιρίδη και... της λειτουργίας των πρώτων ραδιοφωνικών σταθμών, θυμίζοντας έτσι σε όλους το αξέχαστο άκουσμα του “τσοπανάκου”.
Η στήλη μας με τα νέα προϊόντα θα δώσει -για ακόμη μια φορά- πρωτότυπες ιδέες για πρωτοχρονιάτικα δώρα ενώ οι ραδιοερασιτεχνικές ειδήσεις θα ενημερώσουν το αναγνωστικό κοινό για όλα τα τελευταία δρώμενα του χώρου.

Οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ πρωταγωνιστούν και πάλι, με την πρόθεση να ικανοποιήσουν τους αυθεντικούς λάτρεις του χόμπυ οι οποίοι, με την ευκαιρία των εορτών, θα έχουν ευκολότερα τη δυνατότητα να νιώσουν τη χαρά της αυτοδημιουργίας...
Η κατασκευή ενός λαμπάτου ενισχυτή θα σας επαναφέρει στο γνήσιο... κλασικό ήχο, η εύκολη και απλή γεννήτρια αρμονικών μεγάλου εύρους θα σας βγάλει από πολλές δύσκολες καταστάσεις ενώ ο πομποδέκτης για τα 80 μέτρα, με απλούστατα υλικά σε μορφή κιτ, θα ανοίξει τα ραδιοερασιτεχνικά φτερά σας με πολύ μικρό κόστος. Επίσης, μια κατασκευή ενός απλού δέκτη μεσαίων κυμάτων δημιούργημα ενός νεαρού μαθητή ραδιοερασιτέχνη, δίνει νέα πνοή στις σελίδες του περιοδικού, προκαλώντας και άλλους νέους να κάνουν το ίδιο...

Ο χρόνος κλείνει με πολλές ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες συλλόγων που όπως πάντα σας παρουσιάζουμε. Μάλιστα, μια από αυτές, η Έκθεση Ραδιοφωνίας στην Αίγινα, θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείτε ιστορικά για τα πρώτα ακούσματα του Ραδιοφώνου στην Αίγινα καθώς και για τους πρώτους πειρατικούς σταθμούς.

Γιορτάστε τα φετινά Χριστούγεννα, χαρίζοντας ένα ραδιοερασιτεχνικό ΔΩΡΟ στον εαυτό σας, με το εορταστικό, ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ-ΕΚΠΛΗΞΗ που θα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού μας και το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήστε 5 διαφορετικά, ραδιοερασιτεχνικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές προσφοράς!

Με την ελπίδα η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, η σύνταξη το προσωπικό και οι συνεργάτες του περιοδικού “ΡαδιοΤηλεπικοινωνίες” εύχονται ό,τι καλύτερο για κάθε αναγνώστη ξεχωριστά, για τη νέα χρονιά 2009!


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET