HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, Τεύχος 96
Τα γραφεία μας θα είναι κλειστά για το κοινό,
από 11 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου.

Για να επικοινωνήσετε με το περιοδικό
στην διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου
τηλεφωνήστε στο 212-2130000 ή στείλτε Fax 212-2130001
ή e-mail κάνοντας κλικ στο Menu " Επικοινωνία "

------------------------------------------------------------

     ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ & QRP ;    
Μην ξεχάσετε να πάρετε συντροφιά σας το νέο τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες το οποίο για μία ακόμη φορά θα βρείτε ανανεωμένο, με καλοκαιρινή θεματολογία, κατασκευές, καινούρια προϊόντα και gadgets
καθώς και νέα μέσα από το σύγχρονο κόσμο
του ραδιοερασιτεχνισμού και της τεχνολογίας.

    ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 96   

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥNΙΟΥ
Το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες κυκλοφορεί με πολλά “δροσερά” νέα που θα κρατήσουν συντροφιά στον αναγνώστη τις ζεστές ημέρες του φετινού καλοκαιριού ενώ με τις ενδιαφέρουσες, αναλυτικές παρουσιάσεις της νέας ψηφιακής τεχνολογίας και των νέων φορητών πομποδεκτών, θα τον κάνουν να ξεχαστεί έστω και λίγο, από μια κουραστική και αβέβαιη πλέον καθημερινότητα, που συνθέτει το σκηνικό “ελληνική κρίση”.
Ραδιοερασιτεχνικά νέα που ξεχωρίζουν αλλά και προϊόντα που εκφράζουν την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας, έρχονται αυτό το καλοκαίρι να σας δελεάσουν και να “κεντρίσουν” την αγάπη σας προς το χόμπι του ραδιοερασιτεχνισμού, παρά τα “κακώς κείμενα” της εποχής που διανύουμε.

ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Μέσα από μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση ψηφιακών πομποδεκτών DMR που επεξηγεί και αναλύει τα ψηφιακά πρωτόκολλα και τη νέα τεχνική TDMA, θα γνωρίσετε τη σύγχρονη επικοινωνία του 21ου αιώνα.

ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ DUAL BANDER... ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ:
Σίγουρα... όλοι οι gadgetάκηδες ραδιοερασιτέχνες θα προσελκυστούν από το νέο, μικροσκοπικό δέκτη τσέπης V/U, όχι μόνο για τα χαρακτηριστικά του αλλά και για την απίστευτα οικονομική του τιμή, χάρη στην οποία πιθανότατα θα γίνει ανάρπαστος.
Γνωρίστε όλες τις κρυφές πτυχές του UV-3R που σας αποκαλύπτουμε και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ QRP (Gnat):
Οι λάτρεις των κατασκευών θα μείνουν ικανοποιημένοι για ακόμη μια φορά με τον μίνι πομποδέκτη Gnat για QRP, για τον οποίο χρειάζονται μόνο 18 εξαρτήματα, πολλή όρεξη και μεράκι δημιουργίας για εκπομπή στα βραχέα... με μηδαμινό κόστος !
Σας παρουσιάσουμε το αναλυτικό κύκλωμα (Τυπωμένο Κύκλωμα PCB – Τοποθέτηση Εξαρτημάτων) καθώς και όλες οι απαραίτητες οδηγίες και προτάσεις για μια επιτυχημένη ολοκλήρωση της κατασκευής...


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (Μέρος Β'):
Στο Β' Μέρος του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος ρεπορτάζ για τον Ηλεκτρονικό Πόλεμο, θα ενημερωθείτε με ποιον τρόπο η κατάχρηση της τεχνολογίας οδηγεί στην ανθρώπινη καταστροφή. Ο Ηλεκτρονικός Πόλεμος έχει πάντα στόχο τον δέκτη του εχθρού και όχι τον πομπό... Ιστορικά ντοκουμέντα και μοναδικές φωτογραφίες...

RADIO ACTIVE:
Τα ραδιοερασιτεχνικά δρώμενα δίνουν το παρόν και σε αυτό το τεύχος, με τον 2ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και τη συμμετοχή του Σ.Ρ.Ε. στην επιτυχημένη εκδήλωση. Επίσης, η Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, ενώ ενημερώνονται και οι αναγνώστες για τα αποτελέσματα του 9ου Διαγωνισμού Aegean Contest 2010. Το 5ο Ραδιοερασιτεχνικό HamFest Βέροιας είναι πλέον γεγονός.
Διαβάστε όλο το χρονικό της καλοκαιρινής εκδήλωσης μαζί με ένα διασκεδαστικό φωτορεπορτάζ όλου του “σκηνικού” που πιθανόν, αν έχετε φωτογένεια.... να σας έχει καταγράψει !

ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ:
Δυστυχώς όμως.... υπάρχουν και τα δυσάρεστα που αμαυρώνουν την ευχαρίστηση που προσφέρει ένα τόσο ιδιαίτερο χόμπι όπως ο ραδιοερασιτεχνισμός...
Η Ραδιοερασιτεχνική Διαβούλευση έχει προκαλέσει ταραχή σε κάθε ραδιοερασιτεχνικό κύκλο. Διαβάστε τις προτεινόμενες αλλαγές και τα επιλεγμένα σχόλια, σε μια ύστατη προσπάθεια αναθεώρησης... η οποία σίγουρα δεν γίνεται εκ μέρους του κράτους, για το καλό του ραδιοερασιτεχνισμού στη χώρα μας.

Ήρθε επομένως η ώρα να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να ενωθούμε ενάντια στην υπονόμευση του Ραδιοερασιτεχνισμού !!!

Και όσο η Ελλάδα προσπαθεί να ανακάμψει και να βγει από το σκοτάδι και την αβεβαιότητα...
Ας ευχηθούμε σε όλους τους αναγνώστες καλές διακοπές με πολλές ραδιοερασιτεχνικές επαφές και ενημέρωση μέσα από τις σελίδες του περιοδικού αλλά και μέσα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Και όσοι επιθυμείτε περισσότερο καλοκαιρινό διάβασμα.... μην παραλείπετε την επίσκεψή σας στο www.bookreaders.gr !

Καλό Καλοκαίρι !!!

Νικόλαος Κασίμης (SV0CY - KD2IR)

 


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET