HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 101Τα γραφεία μας λειτουργούν
Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.) Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τ
ηλ: 212-2130000, 210-9733445 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
“Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ... ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ”

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ...

Αισίως, καταφέραμε παρά την οικονομική δυσχέρεια των ημερών που διανύουμε, να ολοκληρώσουμε την έκδοση του 101ου τεύχους του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες, το οποίο κυκλοφορεί με μειωμένη τιμή πώλησης, στα € 5 ευρώ.
Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στην παράκληση πολλών αναγνωστών και με αφορμή τις δυσκολίες που κατανοητά όλοι αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε μείωση στην τιμή πώλησης του περιοδικού -μηδενίζοντας κυριολεκτικά κάθε περιθώριο κέρδους  (!)-
με την ελπίδα ότι οι φίλοι αναγνώστες θα συνεχίσουν να στηρίζουν ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ πανελλήνιας κυκλοφορίας, που είναι κοντά σας από το 1995 και το οποίο αποκλειστικά και μόνο από την δική σας υποστήριξη, πρόσφατα κατάφερε να γιορτάσει τα 100 του τεύχη !

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!
Η επιβίωση του περιοδικού εξαρτάται πλέον μονάχα από την συνεισφορά των αναγνωστών και
συνδρομητών που μέχρι και σήμερα έδιναν το προβάδισμα αλλά και την οικονομική δύναμη να συνεχίζουμε με στόχο πάντα την έγκυρη τεχνολογική και τηλεπικοινωνιακή ενημέρωση καθώς και ψυχαγωγία του αναγνωστικού μας κοινού.
Εξάλλου, από την πρώτη μέρα στόχος μας και επιθυμία μας ήταν η αμερόληπτη ενημέρωση και η ώθηση των νέων στον πλούτο γνώσεων που μπορεί να προσφέρει ο ραδιοερασιτεχνισμός, η ενασχόληση με τα ηλεκτρονικά ή τις ιδιοκατασκευές και γενικότερα ο κόσμος της σύγχρονης τεχνολογίας...

 

EDITORIAL:
Στο νέο τεύχος εκτάκτως δημοσιεύεται ένα διαφορετικό editorial του εκδότη Νίκου Κασίμη SV0CY/KD2IR, το οποίο αποκαλύπτει την πραγματική διάσταση των πολιτικών γεγονότων που βιώνουμε σήμερα γι αυτό εξάλλου, μας αφορά όλους ανεξαιρέτως !


Εγκαίρως, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες που κατοικούν στο νομό Αττικής και διαθέτουν μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ TV (ΛΗΨΗ)... ότι από την 3η πρωινή της 6ης Ιουλίου, κυριολεκτικά θα βυθιστούν στο σκοτάδι, με επίσημη απόφαση των υπουργών Μ. Βορίδη και επικρατείας Π. Καψή, εφόσον θα σταματήσει η αναλογική εκπομπή των ψηφιακών τηλεοπτικών καναλιών...

Για ακόμα μια φορά, το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες, παρουσιάζει στους αναγνώστες γκατζετάκηδες μια γκάμα νέων προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά και παράλληλα τους ενημερώνει μέσα απ' τη στήλη των νέων για τα πιο πρόσφατα ραδιοερασιτεχνικά γεγονότα και δραστηριότητες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ !!!
• Η νέα εξεταστική ύλη για τις εξετάσεις των ραδιοερασιτεχνών...
• Τα αποτελέσματα του 2ου Aegean Contest...
• Τι αλλάζει στον ραδιοερασιτεχνισμό με το Ν. 4053/12; Διαβάστε με προσοχή τα νομικά σχόλια του δικηγόρου συνάδελφου Κώστα Τρανσβαλίδη SV1HPH..
.

Ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ταράζει τα νερά και αποκαλύπτει τα μυστικά των “Ανώνυμων” Ζορό του κυβερνοχώρου καθώς και τα μυστικά των επιθέσεων.
Γιατί απειλούν κυβερνήσεις, υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη και μυστικές υπηρεσίες;
Ποιοι κρύβονται πίσω από τη μάσκα και ποιες είναι οι προθέσεις τους;

Επίσης:
ΘΕΩΡΙΑ & ΓΝΩΣΗ:
Μία εναλλακτική λύση κεραίας χαμηλού κόστους και εύκολης εγκατάστασης αποτελούν οι απεριοδικές ευρυζωνικές κεραίες με τροφοδοσία από ομοαξονική γραμμή, μέσω ενός UnUn. Μια κατασκευή με μεγάλο ενδιαφέρον και επεξηγηματικά σχήματα που θα διευκολύνουν όσους το πάρουν απόφαση !

ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

Γνωρίζετε ότι η οικονομική κρίση φέρνει... μαϊμούδες, ακόμη και στον ραδιοερασιτεχνικό τομέα;
Πώς θα αναγνωρίσετε τις τέλειες απομιμήσεις που κυκλοφορούν και ξεγελούν ακόμη και τα πιο έμπειρα μάτια; Εάν αυτό το ζήτημα σας κάνει να αναρωτιέστε... διαβάστε προσεκτικά το άρθρο και παρατηρήστε τις φωτογραφίες περί αυθεντικότητας πομποδεκτών...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
SP-400 SPORTY'S: Ένας εξαιρετικός φορητός πομποδέκτης Nav/Com που συνδυάζει αεροναυτική επικοινωνία & πλοήγηση ILS & VOR. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και οι δυνατότητες που τον κάνουν ξεχωριστό...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ PIXIE QRP... MADE IN GREECE!
Ο διάσημος στο εξωτερικό πομποδέκτης QRP “PIXIE” αναβαθμίστηκε στην Ελλάδα και σας προτείνεται ως μια τέλεια και ιδιαίτερα εύκολη κατασκευή για άμεση εκπομπή και λήψη στα 40 ή 80 μέτρα ! Ιδανικός, κυρίως για όσους δεν έχουν ακόμα “δαμάσει” τον... μορσικό κώδικα !

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ:
SignaLink USB Plug & Play Jumper Modules... με φωτογραφίες και λεπτομέρειες !

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Θαυμάστε την ιδιαίτερη ερωτική συλλογή των sexy QSL καρτών που ανεβάζει διάθεση και... λίμπιντο στα ύψη ! Σπάνιες, συλλεκτικές και... most wanted ! Το γιατί... θα το διαπιστώσετε από μόνοι σας !

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ:
Ο μικρός αλλά θρυλικός κατασκοπικός πομποδέκτης PARASET και... ιδού η ΕΚΠΛΗΞΗ !
ΓΝΩΡΙΣΤΕ το... πρώτο ελληνικό PARASET made in... Κεφαλονιά και απολαύστε την κατασκευή !

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς τους αναγνώστες για την υποστήριξη και τη συνδρομή σας στο περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες. Η δύναμη του αναγνώστη θα βοηθήσει να κρατηθούν γερά τα θεμέλια που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε !

Χρόνια Πολλά ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,
με υγεία και ό,τι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά...


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET