HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, Τεύχος 93RADIO MAGAZINE 93

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 (Νο 93)

Μία μοναδική, πρωτοχρονιάτικη ΕΚΠΛΗΞΗ της εταιρείας ACTION PRESS σε όλους τους αναγνώστες, είναι η δημιουργία και λειτουργία της νέας ιστοσελίδας www.bookreaders.gr, ένα νέο e-shop για άμεση εξυπηρέτηση και ευκολία!
Με ένα απλό ΚΛΙΚ ανανεώνετε τη συνδρομή σας, πραγματοποιείτε την παραγγελία σας ενώ με μια ευχάριστη περιήγηση, ενημερώνεστε για όλη τη θεματολογία των περιοδικών και τεχνικών εκδόσεων.
Σύντομα... Εκπλήξεις... Προσφορές... Δώρα... !!!  Μόνο με ένα “κλικ” στο
www.bookreaders.gr


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ... 
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ €140 για τις γιορτινές, ραδιοερασιτεχνικές σας αγορές !  Αποκτήστε σε εκπληκτικά χαμηλές  τιμές, αξιόλογα ραδιοερασιτεχνικά gadgets και ξεκινήστε ευχάριστα τη νέα σας χρονιά !  


Τι καλύτερο υπάρχει από το να ξεκινήσει η νέα χρονιά με την ομορφότερη ανάμνηση από την προηγούμενη...
Μια ανάμνηση που χαράχτηκε στον χρόνο για να μείνει για πάντα στην σκέψη και την καρδιά όλων μας, ως μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μας!
Η 31η Οκτωβρίου 2010, ήταν ο καλύτερος τρόπος, όχι μόνο να αποχαιρετήσουμε μια δύσκολη χρονιά αλλά και να υποδεχτούμε μια δυσκολότερη και παρά τις αντιξοότητες της δύσκολης εποχής που διανύουμε, να φωνάξουμε δυνατά: “Νενικήκαμεν!”

Ο 28ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών ήταν μια αληθινή γιορτή: Η χρυσή επέτειος των 2500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα, συνέπεσε με μια χρονική περίοδο που η Ελλάδα κυριολεκτικά βουλιάζει... μια αντίφαση, σε όλο της το μεγαλείο! Το λιγότερο που θα μπορούσαμε λοιπόν να κάνουμε για να τιμήσουμε τους άξιους προγόνους μας, ήταν η συμμετοχή σε αυτήν την ιδιαίτερα ξεχωριστή και πανηγυρική εκδήλωση που αν μη τι άλλο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Οι Έλληνες, αντλώντας δύναμη και κουράγιο από το ένδοξο παρελθόν τους, θέλησαν να αποδείξουν ότι το ρητό “η ισχύς εν τη ενώσει” δεν έχει πεθάνει ακόμη...
Όταν είμαστε ενωμένοι... μεγαλουργούμε, ακόμα και στον κόσμο των ραδιοερασιτεχνών!
Αναπάντεχη και ευχάριστη έκπληξη, η πρωτόγνωρη σύμπνοια και συνεργασία ραδιοερασιτεχνικών φορέων καθώς και το συνολικό αποτέλεσμα της εθελοντικής παρουσίας τους, καθ όλη τη διάρκεια του 28ου Μαραθωνίου, ο οποίος ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έντονο το ραδιοερασιτεχνικό πνεύμα!
Μια τεράστια διοργάνωση, τιμή για την πατρίδα μας και ηθική επιβράβευση για όλους τους συμμετέχοντες! Μεταξύ τους και ο εκδότης του περιοδικού Νικόλαος Κασίμης, SV0CY-KD2IR, σε μια προσπάθεια στήριξης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που με την βοήθεια όλων, έγινε πραγματικότητα!
Ένα πλούσιο, λεπτομερές άρθρο με πλήρη ανάλυση και πολλές φωτογραφίες-έκπληξη!


Ραδιοερασιτεχνικά νέα και... πολλά πρωτοχρονιάτικα προϊόντα για το νέος έτος!
Σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση, ένα αναλυτικό άρθρο για τον ποιοτικό και ιδιαίτερα οικονομικό πομποδέκτη αυτοκινήτου AT-588, VHF ή UHF, της εταιρείας QIXIANG μαζί με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, τα μυστικά του και όλες τις εντυπώσεις των δοκιμών... στην διάθεση των αναγνωστών!

Μάθετε τα πάντα για τις έννοιες των MUF – LUF – FOT στην πρόβλεψη της ιονοσφαιρικής διάδοσης, μέσα από ένα ενδιαφέρον άρθρο που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας και σίγουρα, θα σας βοηθήσει στις επόμενες επαφές σας!

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ... ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!
Η κατασκευή κυκλώματος ενεργοποίησης Linear RF, είναι απλή, με εύκολα υλικά και προσφέρει καλύτερη απομόνωση πομποδέκτη-ενισχυτή.
Εξίσου εύκολη, η κατασκευή κεραίας από ομοαξονικό καλώδιο τηλεόρασης, η οποία θα σας δώσει επιτέλους... “Σήμα-Καμπάνα”,
    γιατί η τελειότητα του ψηφιακού σήματος, είναι πλέον ανάγκη όλων!
Ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα στους νέους αδειούχους, θα φανεί η κατασκευή συρμάτινης κεραίας V/U  κινητού σταθμού, με πολύ καλές απολαβές!  Δοκιμάστε την!
Τι γνωρίζετε για το ARDF;
Με εύκολα και οικονομικά υλικά, κατασκευάστε οι ίδιοι ένα κύκλωμα εξασθενητή κλίμακας 81db, εντοπίστε το... σήμα και συμμετέχετε σε ένα διαφορετικό “άθλημα”, με πολλούς οπαδούς!


Ακόμη ένα επιτυχημένο GIOTA ολοκληρώθηκε στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην ελληνική ηρεμία και ξεγνοιασιά των Αρκιών, εκεί που η περιπέτεια έφερε πολλά ραδιοερασιτεχνικά απρόοπτα και...άλλα!
Επίσης...
Η επιτυχημένη κάλυψη του 53ου Jamboree on the Air ΤΕ Κηφισιάς, από τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας (Σ.Ρ.Ε.), με πολλές ραδιοερασιτεχνικές επαφές και... εκπλήξεις!


Και μια... Ανατροπή!
Χαμογελάστε... καταπολεμήστε άγχος και κρίση... διαβάζοντας τις αισθηματικές περιπέτειες του Μικροφαράντ!
Ένα απόλυτα διασκεδαστικό διάλειμμα, με ηλεκτρονικό χιούμορ που θα σας "συντονίσει"... ευχάριστα !


Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET